Vlaggen worden al eeuwen gebruikt bij verschillende evenementen en gelegenheden over de hele wereld. Vele worden gebruikt voor festivals in combinatie met een sterke vlaggenmast. Bij Vlaggen Unie bieden we de meest duurzame en unieke vlaggenmast met jarenlange ervaring en unieke ontwerpen, dankzij ons ervaren team van ingenieurs. We maken verschillende soorten masten om aan ieders wensen te voldoen. Wil je ook graag een vlaggenmast kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De juiste mast

Ons deskundig advies over het kiezen van masten, blijven we moeiteloos updaten en onze technologie breiden we uit met de mooiste en meest duurzame masten die iedereen voor elk evenement kan gebruiken. We hebben meer dan 1000 opties voor masten beschikbaar op onze website. Het materiaal waaruit onze mast is gemaakt, speelt bijvoorbeeld een grote rol bij het bepalen van de algehele duurzaamheid – maar zelfs daar bieden we verschillende dimensies die de sterkte ervan bij krachtige wind sterk kunnen beïnvloeden. Bovendien hebben onze palen verschillende systemen en methoden voor het heffen en laten zakken, evenals het vastzetten van de vlag aan de paal volgens jouw voorkeuren. Als het gaat om sterkte, zijn onze palen zeer duurzaam met supersterk materiaal dat weer- en roestbestendig is. De meeste zijn gemaakt van roestvrij staal en andere duurzame materialen, zoals aluminium.

Ontwerp en montage

Veel masten bij Vlaggen Unie zijn gemaakt met een prachtig ontwerp in verschillende kleuren en maten. We bieden veel verschillende opties aan, zodat je de juiste kunt vinden voor jouw behoeften. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit verschillende maten, hoogte en afwerkingen, zodat je de mast kan kopen die matcht met de rest van het exterieurontwerp van je huis. bij Vlaggen Unie zijn de vlaggen eenvoudig te monteren, wat betekent dat je het eventueel zelf kunt doen, tenzij je deskundig advies en ervaren personeel prefereert. Vanuit een ander montagesysteem kun je ze eenvoudig zonder problemen in elke positie installeren. De vlag is goed beveiligd met roestvrijstalen clips en andere eenvoudig te installeren gereedschappen. Onze vlaggenmasten worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo zijn ze geschikt voor het display van nationale trots of opwinding voor een seizoen of vakantie. Als huiseigenaar kun je met een banner bovendien je enthousiasme voor je favoriete sportteam laten zien.

Hoogte en sterkte

Onze selectie biedt vele soorten masten in verschillende stijlen en maten, maar er zijn drie basistypen bevestigingen: grond-, muur- en huismontage. Het lijkt een gemakkelijke beslissing om de hoogte van de gewenste mast te kiezen; er zijn echter enkele primaire overwegingen bij het bepalen van de hoogte. De hoogte en sterkte van vlaggenmasten moeten compatibel zijn met de grootte van de vlag, zodat je de weerstand tegen windeffecten kunt vergroten. Vanwege wetten en voorschriften worden onze masten standaard gemaakt. Zo beschouwen we de buurt waar de paal zal worden geïnstalleerd, rekening houdend met de voorschriften. Als het gebied bijvoorbeeld dicht bij een luchthaven ligt, kan de hoogte- en lichtconfiguratie worden geregeld door Nederlands beleid. Sommige gebieden hebben een regel waar, als de paal zou vallen, deze niet in straten of nutsleidingen of iemands eigendom mag kunnen vallen.