Een spiegel is een item wat in geen één huishouden kan ontbreken. Is de spiegel tijdens het verhuizen een beetje kapot gegaan of is er iets tegenaan gekomen in de badkamer? Een spiegel gebruikt iedereen dagelijks. Zonder dat u het misschien door heeft kijkt u vaak per dag in een spiegel. Daarom is het een item wat na het barsten snel weer in huis moet worden gehaald. Heeft u een spiegel nodig van een bepaalde afmeting die niet gemakkelijk te krijgen is? Laat dan een spiegel op maat bestellen bij Glasgigant, zodat u zeker weet dat de spiegel past.spiegel op maat bestellen

Spiegels in verschillende kleuren

Spiegels zijn natuurlijk gemaakt van glas, maar ook deze spiegels hebben verschillende kleuren. Zo zijn er spiegels verzilverd met blank, rose of brons. Hierdoor heeft de spiegel een hele andere gloed. Een spiegel is gemaakt door verschillende soorten lagen, waarbij één laag bestaat uit glas, een andere laag is een reflecterende metaallaag en een afdeklaag. Kies daarom de beste kleur voor uw badkamer of gang. Het hangt er natuurlijk maar net vanaf waar u een nieuwe spiegel nodig heeft.

Hoe kunt u bestellen?

Bij Glasgigant kunt u de spiegel op maat bestellen. Als u een mooie spiegel heeft gevonden die geheel naar wens is, kunt u uw afmetingen aangeven. Hierdoor weet u zeker dat de spiegel gaat passen. Als u dat heeft gedaan kunt u ook nog wat extra producten kiezen, zo als spiegeltape of een spiegellijm, die u kunnen helpen bij het monteren van de spiegel. Ook bevestigingsproducten kunt u hier bestellen, zodat het goed gemonteerd kan worden. U wilt immers dat het goed en stevig hangt. Bij het bestellen kunt u aangeven wanneer u de producten thuis bezorgd wilt hebben. Dit kan al vanaf 3 werkdagen. U bent er in ieder geval zeker van dat u veilig kunt betalen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de specialisten van Glasgigant.