De slaapkamer is veel meer dan ruimte om alleen in te slapen, maar vooral ook als een ruimte om tot rust te komen en voor ontspanning. Een tv en boekenplank zijn niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Maar vergeet niet dat een slaapkamer ook een heel persoonlijk vertrek is die met accessoires, kleurkeuzes en materialen helemaal naar smaak is in te delen. Met een steigerhout slaapkamer kun je alle kanten op, dus ontdek steigerhout nu zelf en kom nog meer tot rust in je eigen slaapkamer dan ooit tevoren.

Waarom jij voor steigerhout kiest

Een steigerhout slaapkamer oogt niet alleen uiterst stijlvol oogt, maar je komt ook meteen tot rust komt door het sfeergevoel van steigerhout. Niets anders geeft je zo’n uitnodigend gevoel dan dat. Daarnaast biedt steigerhout vele voordelen: het is vuil- en waterafstotend is, dus er ontstaan vrijwel nooit vlekken in het hout zelf. Daarnaast is steigerhout ontzettend onderhoudsvriendelijk en hoef je er vrijwel niet naar om te kijken, behalve om van het prachtige aanzicht te genieten natuurlijk.

Waarom jij witjes tegels in je landelijke keuken wilt

De witjes tegel is weer helemaal terug! Ze zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden en dit komt door de opmars van de landelijke keuken. Waar voorheen juist afstand genomen werd van de witjes tegels omdat men meer kleur wilde gebruiken, merk je nu dat er veel gebruik gemaakt wordt van witjes. Een witjes tegels keuken hoort nu helemaal bij deze tijd en trends! Lees verder en je komt meer te weten over de voordelen van witjes tegels.

De voordelen

Niet alleen de traditionele uitstraling spreekt aan, maar ze zijn ook gemakkelijk in onderhoud. Vooral in een ruimte zoals de keuken, moet schoonmaakgemak bovenaan staan. De tussenruimten zijn ook eenvoudig schoon te houden; er komen geen vuilrestjes tussen. Daarnaast zijn witjes ideaal te combineren met jouw (traditionele) keuken. Witjes geven je keuken een frisse en nette uitstraling!