Voor je het weet is de kerst alweer aangebroken. Dit vraagt om creativiteit en met een zelfgemaakt project creëer je net die fijne, warme sfeer voor de kerstdagen! Voor een huiselijk gevoel, kun je met deze zelfmaak kerst decoratie nóg mooier en gezellig maken. Hier volgen tips zodat jij alvast in de kerststemming komt. Zelfs als je geen crea-bea bent, kun jij de kerstdagen net iets feestelijker maken met deze tips. Kijk bijvoorbeeld eens in oude kasten. Misschien vind je daar een vaas. Als je deze met kerstsnoepgoed, of kerstballen vult, heb je eenvoudig en snel een prachtige kerstornament gemaakt!

Wat je ook kunt doen is je koelkast bekleden tot sneeuwpop! Heb jij een witte koelkast? Dan kun jij je koelkast omtoveren tot gezellige sneeuwpop! Gebruik magneetjes en maak een sjaal van een lint. Een ander ideetje is om de natuur in te gaan. Haal takken, dennenappels en boomstammetjes in huis en maak hiervan een prachtig decoratiestuk voor op de kersttafel!

De perfecte fotobehang-woonkamer maken

Behang is tegenwoordig te vinden in alle huidige woontrends, maar fotobehang is ook enorm trendy en populair, terwijl je hier weinig over leest. Met fotobehang kun je elke woonkamer opfleuren en personaliseren. Wil jij weten hoe jij jouw fotobehang woonkamer kunt gebruiken en ook hoe beter niet? Lees dan snel verder! Wat je vooral niet moet doen is het volgende: een levensgrote gezinsfoto als behang, vergeten aandacht te besteden aan de scherpte van de foto’s, een afbeelding gebruiken waarvan je later spijt krijgt, en een te drukke afbeelding kiezen.

Wel doen!

Wat je wel moet doen is de foto met zorg uitkiezen, zodat het fotobehang dé eyecatcher wordt van de ruimte in positieve zin. Een tweede goede tip is het gebruik van natuurfoto’s aan je muur. Helemaal als je deze zelf gemaakt hebt. Als derde is het verstandig als je fotobehang woonkamer gelijk is in stijl aan de rest van de ruimte.