Wil jij ook van het lekkere weer genieten in je eigen tuin? Dan kan je een prachtige zithoek aanleggen waar je de hele lente en zomer lang kan luieren, lezen en vrienden kan ontvangen. Een van de belangrijkste onderdelen van zo’n zithoek is de loungeset. In dit artikel zetten we dan ook alvast 5 luxe loungesets op een rijtje die van jouw zithoek de perfecte plek maken om te genieten van de zomer!

1. Aspen

De Aspen lounge set is een erg moderne loungeset uit teak. Deze minimalistische, lage loungeset is vervaardigd uit duurzame materialen terwijl de kussens zijn gemaakt van Sunproof®-stof. Dit wil zeggen dat jouw kussens erg lang zullen meegaan en het hele jaar door buiten kunnen liggen gezien de stof UV-bestendig is en de kleur dus niet vervaagt. De Aspen loungeset komt met een erg modern koffietafeltje vervaardigd uit hetzelfde materiaal als het onderstel van de bank. Daarnaast is er nu ook een Aspen daybed beschikbaar zodat je loungeset en daybed bij elkaar passen.

2. Nardo

Op zoek naar een stoere, robuuste en vooral comfortabele loungeset voor jouw zithoek in de tuin? Neem dan alvast een kijkje naar de Nardo luxe loungeset. Deze luxe loungeset ligt hoger dan de Aspen Loungeset en werd ontworpen met een industrieel design in het achterhoofd. De loungeset is vervaardigd uit hoogwaardige teak en roestvrij aluminium waardoor je ook de Nardo loungeset het hele jaar lang in je tuin kan laten staan.Nardo loungeset

3. Java

De Java luxe loungeset werd ontworpen naar de loungesets die je kan vinden in de luxe resorts op de Indonesische eilanden. Er werd dan ook gebruik gemaakt van verfijnde en hoogwaardige materialen om een erg minimalistische doch comfortabele loungeset te creëren. De Java loungeset bestaat vooral uit teak en roestvrij aluminium en bevat kussens uit Sunproof®-stof die zowel UV-bestendig als waterafstotend zijn. Je kan de kussens met andere woorden zonder zorgen het hele jaar door buiten laten liggen. Tot slot zijn de rugleuningen van de Java tuinset ook nog eens verplaatsbaar.

4. Memphis

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte mix tussen design en comfort zit je bij de Memphis tuinset goed. Deze prachtige tuinset uit teak en aluminium wordt geleverd met comfortabele kussens en een tuintafeltje met uitklapbare delen zodat je het tafeltje makkelijk en snel kan instellen naar de gewenste hoogte. Net zoals heel wat andere loungesets van SUNS zijn de kussens van de Memphis loungeset gemaakt van Sunproof®-stof en kunnen deze zonder problemen het hele jaar door buiten blijven liggen.

5. Nappa

Tot slot hebben we ook de Nappa loungeset voor zij die op zoek zijn naar een ietwat klassieke loungeset. De Nappa loungeset bestaat uit duurzaam aluminium en kleurvast touw. De comfortabele kussens van de Nappa zithoek zijn gemaakt van Sunbrella Fabric en Fast Dry Foam® waardoor je ook na een korte zomerse regenbui weer in geen tijd buiten van je zithoek kan genieten.