Ben je er eindelijk aan toe om je interieur op te vrolijken met nieuwe accessoires? Na al die maanden thuiswerken en leven tijden de corona lockdown ben je natuurlijk uitgekeken op je huidige interieur en wil je iets anders, iets vrolijkers, iets kleurrijkers. Je kunt met een klein budget al een compleet andere sfeer in huis creëren. Je hoeft daarvoor dus echt niet je hele interieur te vernieuwen. Met de juiste accessoires en decoraties maak je er helemaal van wat jij zelf wilt. En je bent inmiddels lang niet de enige die iets anders in huis wil, veel consumenten zijn je al voorgegaan en hebben hun huis een behoorlijke opfrisser gegeven. Als je meer wilt weten over de producten die zij gebruikt hebben dan kun je hun commentaren en recensies lezen op luminablog.nl.

Wat heeft Dekoria je te bieden?

Eén van de online shops waar je terecht kunt voor nieuwe decoraties en accessoires is Dekoria Woontextiel. Ze verkopen voornamelijk textiel producten waarmee je jouw huis een unieke look kunt geven. Zo vind je er onder andere op maat gemaakte gordijnen met ringen, lussen en plooibanden naast kussenhoezen, spreien en beddengoed. Je kunt bij Dekoria zelfs terecht voor hoezen die geschikt zijn voor de meubelen die Ikea verkoopt. Op die manier kun je een wat oudere bank of stoel gewoon opnieuw bekleden waardoor ze compleet nieuw lijken. Verder worden er diverse accessoires voor wonen en keuken aangeboden. Wat dacht je bijvoorbeeld van kapstokken, klokken, lampen en vloerkleden? Voor de keuken biedt deze online shop ook serviezen en tafeldecoraties. Je hebt dus een enorme grote keuze aan producten om van jouw huis een droomhuis te maken.

Hoe helpt Dekoria klanten verder nog?

Omdat ze bij Dekoria weten dat het soms lastig kiezen is biedt het bedrijf haar klanten een aantal extra voordelen. Zo kun je een gratis set stofsamples bestellen zodat je met eigen ogen kunt zien en bepalen welke stoffen en welke kleuren het beste bij je passen. Voor vragen over de producten kun je terecht bij de klantenservice van het bedrijf en je kunt op je gemak alle aangeboden producten bekijken in de online catalogus. Verder staan er om inspiratie op te doen nog diverse suggesties over producten vermeld. Voor het betalen van bestellingen wordt je de mogelijkheid geboden gebruik te maken van iDeal, PayPal of overschrijving.

Zijn er nadelen verbonden aan het kopen bij Dekoria?

Aangezien het bedrijf in Berlijn, Duitsland gevestigd is worden alle bestellingen vanuit het magazijn daar verstuurd. Je betaalt daarom verzendkosten en een standaard bezorging duurt ongeveer zes dagen. Omdat het bedrijf niet in Nederland gevestigd is beschikt het dus niet over Nederlandse Keurmerken die een bepaalde zekerheid bieden. Bovendien moeten goederen die retour gestuurd worden naar Duitsland verzonden worden. De kosten daarvoor betaal je vooruit en krijg je pas achteraf samen met het aankoopbedrag vergoed. Het bedrijf is per e-mail en telefonisch bereikbaar maar de medewerkers spreken over het algemeen alleen Duits en Engels. Dit kan de communicatie bemoeilijken als je deze talen niet heel machtig bent.