Betrek je binnenkort een nieuwe woning en kan je niet wachten om deze in te richten? Dan zal je vast al snel merken dat het inrichten van een woning lastiger is dan het in eerste instantie lijkt. Loop maar eens vol goede moed een woonwinkel binnen. De kans is groot dat je met lege handen terug komt. Niet zo vreemd, want het aanbod is zó groot dat je al snel overweldigd raakt.

Daarom is het verstandig om je vooraf goed voor te bereiden. Door jouw eigen stijl en smaak te ontdekken is het kopen van nieuwe meubels en accessoires straks een stuk eenvoudiger. Ook nu weer komt de digitale wereld hierbij goed van pas. Met prepaid van Simyo weet jij op ieder gewenst moment de mooiste trends op jouw mobieltje te laten verschijnen. Ideaal als je voorlopig niet over een internetverbinding in huis beschikt. De volgende apps helpen jou al snel bij het maken van de juiste keuzes!

Pinterest

Pinterest is wereldwijd misschien wel de meest bekende app ooit. Met deze app kan je snel foto’s & informatie over onderwerpen vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lekkere recepten, maar ook aan inspiratie voor de woonkamer, keuken of babykamer. Werkelijk alles is te vinden! Vervolgens sla je de foto’s op in jouw account door de ‘pin’ te bewaren. Hierdoor geniet je straks van een duidelijk overzicht van jouw interieurwensen. Zie het als een moderne moodboard. Dankzij Pinterest weet jij straks precies wat je moet kopen én hoe je de ruimte goed kunt aankleden.pinterest wonen

Flexa Visualizer app

Droom je ervan om de urban jungle trend in eigen huis door te voeren? Geniet je daarom graag van een prachtige groene muur in huis? Maar heb je geen idee welke tint groen het beste zal staan? Geen paniek! Je bent heus niet alleen. Er zijn immers zóveel verschillende tinten groen dat je soms zelf niet meer ziet wat het verschil is. Bovendien is het maken van de juiste keuze dan ook een stuk lastiger. Wil jij niet voor vervelende verrassingen komen te staan en vooraf weten welke kleur bij jouw muur past?

Flexa Visualizer app

Zorg er dan eerst voor dat je één van de verschillende prepaid internet bundels afsluit. Zo kan je eenvoudig de Flexa Visualizer app downloaden. Zodra je de app hebt gedownload, kan je toegang verlenen tot jouw camera. Wanneer je de camera op de door jou gekozen muur richt, zie je direct hoe de kleur er uit komt te zien. Als je nog steeds twijfelt kan je ook door de kamer rond gaan lopen, zodat je ziet of de kleur ook bij de verschillende meubels staat. Dit geldt natuurlijk ook voor je thuiskantoor, slaapkamer of zelfs serre! Twijfel je nog steeds? Deel dan jouw keuze met vrienden en familie, zo hoef je deze niet alleen te maken en geniet je van de reacties van een onpartijdige jury.

Curate

Je interieur is natuurlijk niet compleet zonder een mooi kunstwerk. Maar waar hang je deze op en is dat ene formaat wel geschikt voor jouw muur? Dankzij Curate is dit dilemma verleden tijd. In deze gratis interieur app upload je gemakkelijk een foto van je woonkamer en kan je het door jou gekozen kunstwerk direct op schaal plaatsen. Zo weet je precies of deze past of dat je beter voor een ander formaat of locatie kunt kiezen.   Curate

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Simyo.