Wanneer we het over mozaïek hebben denken de meeste mensen al snel aan kleine gekleurde vierkante steentjes van 1 cm bij 1 cm maar tegenwoordig zijn de variaties op het gebied van mozaïek enorm. Tegelmegashop biedt, naast de welbekende vierkante mozaïek steentjes, een divers aanbod aan rechthoekige vormen, maar ook bijvoorbeeld ‘’Riverstone mozaïek’’ wat een heel natuurlijke look & feel creëert. Binnen het assortiment mozaïek tegels van Tegelmegashop vind u naast keramisch mozaïek en natuursteen mozaïek ook een mooi collectie glasmozaïek. Vaak wordt er gebruik gemaakt van mozaïek keukentegels om een unieke keuken te realiseren. Het mozaïek creëert een mooi effect en wordt vaak boven het keukenblad toegepast. Veelal wordt het materiaal van de mozaïektegels alsook de kleur gecombineerd met bijvoorbeeld de vloertegels, zodat uw keuken een mooi geheel vormt. Met keuze uit zowel ronde, vierkante, zeshoekige als rechthoekige vormen kunt u eindeloos blijven experimenteren tot u de perfecte samenstelling van kleuren en vormen heeft gevonden. Kom langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden met eigen ogen. Samen met onze vakmensen kunt u bouwen aan uw droomkeuken, woonkamer, badkamer en wc. Bent u op zoek naar een mooie mozaïek tegels aanbieding? Houdt dan goed onze outlet pagina in de gaten. Hier komen geregeld mooie aanbiedingen voorbij. Naar welke mozaïek tegels u ook op zoek bent bij Tegelmegashop slaagt u altijd!

Trendy, vintage en kleurrijk bij Tegelmegashop.nl

Naast mozaïek is het verwerken van vintage tegels in uw interieur is de laatste jaren een ware trend geworden. Dat is dan ook de reden dat vintage tegels niet zijn weg te denken uit het assortiment van Tegelmegashop. Vintage tegels zijn tegels die een geleefde, versleten of kleurrijke look hebben. Onder andere de Portugese tegels en Marokkaanse tegels zijn hiervoor ideaal om te gebruiken. Wil u inspiratie opdoen om de mogelijkheden voor vintage tegels in uw woning te bekijken? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom in Roermond. Hier krijgt u een beeld van ons aanbod tegels en doet u tegelijkertijd uw inspiratie op. Natuurlijk is het ook mogelijk om alle vintage tegels te bekijken op onze webshop.

Portugese tegels hebben een unieke uitstraling. Portugese tegels bevatten namelijk vele kleurtinten en geven een geleefde en versleten look. Op het moment dat u kiest voor een Portugese vloer- of wandtegel creëert u een echt mediterraan gevoel in uw woning. Decoratief, traditioneel, oosters, warm, sfeervol, al deze kenmerken zijn van toepassing op Portugese tegels. Portugese tegels zijn in principe gewoon duurzame keramische tegels dus ervaart u ook nog eens de gemakken in onderhoud. Heeft u de perfecte Portugese vintage tegel gevonden? Bestel deze dan eenvoudig online via onze webshop. Twijfelt u nog, wij helpen u graag om de tot de juiste te keuze te komen. Koop uw perfecte Portugese tegels bij Tegelmegashop!