Als je een eigen bedrijf hebt dan zijn mokken essentiële items die je nodig hebt. Hier kunnen werknemers, bezoekers en andere mensen koffie en thee uit drinken. Kortom: echte musthaves voor in jouw bedrijf. Ben je ook op zoek naar nieuwe mokken? Neem dan zeker even een kijkje bij Maxilia. Via de website van dit bedrijf bestel je een ruim aanbod gepersonaliseerde mokken.

Welke mokken laat je bedrukken?

Bij Maxilia vind je een ruim aanbod Doppers die je kunt laten bedrukken. Deze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Zo vind je snelle mokken, goedkope mokken, luxe mokken en ga zo maar verder. Kies voor je eigen logo of plaats één van je favoriete foto’s op een mok. Wat je ook wilt: het is mogelijk. Alles is opgedeeld in diverse categorieën zodat je snel vindt waar je naar op zoek bent. Daarbij kun je ook gebruikmaken van de handige filterfunctie waardoor je nog sneller jouw favoriet vindt.

welke mok bedrukken

Ontwerpen

Heb je een favoriet model gevonden? Dan is het tijd om te ontwerpen. Ga je voor een logo, tekst of foto? En hoe groot wens je jouw bedrukking? Als je klaar bent dan kun je eventueel een drukvoorbeeld aanvragen, zodat je op schaal kunt zien hoe het eindresultaat eruitziet. Het is altijd onder voorbehoud, dus als je het niet eens bent met een ontwerp dan kun je altijd nog een nieuw ontwerp maken. Ga je hier uiteindelijk akkoord mee? Dan gaat Maxilia voor jou aan de slag om jouw bestelling zo snel mogelijk in orde te maken.

Meer weten over mokken bedrukken?

Wil je ook graag mokken bedrukken bij Maxilia? Bekijk dan de website van Maxilia en ontdek de mogelijkheden. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf. Zij helpen je graag verder zodat je een juiste aankoop verricht! Ook geven ze je advies op maat waardoor je een juiste beslissing kunt maken.