Denkt u even mee. Het is een mooie zomeravond en u zit heerlijk in de tuin. De schemering valt in, dus een beetje sfeerverlichting is passend. Helemaal van de bank afkomen om de dimmer een zetje te geven? Welnee! U pakt gewoon uw smartphone en dimt het licht van meters afstand. Wordt het nu echt donker? Dan stelt u uw ledverlichting gewoon een beetje bij, vanaf dezelfde plek. Dát is de luxe van Milight ledverlichting. Klinkt goed, nietwaar?

Welke Milight set kiest u?

Bij LedstripXL is de keuze uit Milight ledverlichting groot. Daarom laten we ons licht schijnen over een van de Milight sets uit het assortiment. Bijvoorbeeld de Milight RF controller systeem iBox 1. Deze WiFi controller is speciaal ontwikkeld voor ledstrips en ledlampen. Deze Milight controller zorgt ervoor dat u uw smartphone of tablet kunt verbinden met het RF controller systeem van Milight. Deze module dient dus als universele uitbreiding voor uw eerder aangeschafte 4-zone controller met bijbehorende ledstrips of ledlampen. Deze controller is in principe de brug tussen uw Smartphone en de controller voor uw strip of lamp die u wilt bedienen. Het is slechts een van de tientallen mogelijkheden van Milight binnen het assortiment van LedstripXL.

Kom het eens bekijken!

Wij kunnen u natuurlijk alles vertellen over het aanbod en de mogelijkheden binnen dit merk bij LedstripXL. Het mooiste is het natuurlijk wanneer u zelf de luxe van Milight kunt ervaren. Dit kan morgen al, wanneer u op werkdagen voor 16 uur uw bestelling plaatst. Met dertig dagen zichttermijn en twee jaar garantie weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Liever een kijkje nemen? Breng dan gerust eerst een bezoek aan de showroom!