Iedereen kent dat gevoel. Het duikt af en toe ineens stiekem op. Op van die frisse lentedagen als je een lekker zonnetje in je gezicht voelt. Of tijdens de wat koudere dagen als je een avond lekker binnen blijft terwijl het buiten regent dat het giet. Dan duikt dat gevoel weer even op. Dat gevoel dat zegt: “tijd voor een frisse start”. En dan begint het.

Direct schiet je hoofd vol met gedachten, gedachten over wat je allemaal zou kunnen doen om dat heerlijke frisse gevoel in huis te krijgen en zo lang mogelijk vast te houden. De bank verplaatsen en daar achter eens flink stofzuigen en dweilen, nieuwe gordijnen ophangen of zelfs de hele indeling van de woonkamer spontaan veranderen.  Het zijn vooral de wat grotere klussen die onder het mom van “een frisse start” ineens zo gebeurd zijn. En wat is er nou fijner dan af en toe zo’n projectje aanpakken een paar dagen later heerlijk kunnen genieten van je werk?

Oude radiatoren

Vandaag een nieuwe tip om de volgende keer dat dat brandende gevoel omhoog komt direct aan de slag te kunnen. Heb je wel eens goed naar de radiatoren in je huis gekeken? Grote kans dat het nog steeds dezelfde exemplaren zijn die er al hingen toen je je huis voor de allereerste keer binnenstapte. En ondanks dat we ons zelf hebben geleerd er precies langsheen te kijken, weten we ook wel dat die licht vergeelde, ouderwetse radiatoren onder die net té grote laag stof eigenlijk helemaal niet bij die nieuwe designerbank passen. Net als dat een ketting zo sterk is als zijn zwakste schakel, zo is je huis net zo fris als het meest onfrisse onderdeel ervan. En wist je dat het vervangen van radiatoren eigenlijk helemaal niet zo’n grote klus is? Conclusie: weg ermee!Oude radiatoren

Verschillende soorten radiatoren

Maar wat ga je dan ophangen? Er is zoveel keuze: paneelradiatoren, designerradiatoren, verticale radiatoren en ga zo maar door. Onze tip? Less is more. Kies voor simpel; je radiator hoeft alleen maar netjes te zijn en verder zo onopvallend mogelijk zijn werk te doen. Een vlakke radiator zoals de E. Flow Parada van Radson is in alle gevallen een goede keus. Stijlvol, subtiel en een hele frisse uitstraling. Deze radiatoren zijn 1-op-1 uitwisselbaar met nagenoeg alle oude radiatortypen en kun je er dus zo voor in de plaats hangen.

Je hoeft je bestaande radiator alleen even op te meten, het vermogen en de aansluitingen te noteren en je kunt zo je nieuwe mooie vlakke radiator bestellen. Niet helemaal zeker welk type of hoeveel vermogen je nodig hebt? Laat je even goed adviseren zodat je de juiste spullen in huis krijgt. Bij Benem.nl weten ze alles over radiatoren en denken ze graag met je mee. Binnen no-time is jouw huis weer helemaal fris!