Veel mensen vinden dat in de woonkamer simpelweg een gas- of houthaard hoort. Niet alleen zorgt een haard voor warmte, ook komt een mooie haard ten goede aan de sfeer in huis. Een haard is in de loop der jaren een waar meubelstuk geworden in de huiskamers van veel Nederlanders. Maar waarom is dit?

Naar de vlammen kijken

Want dat is toch wat we willen; we willen het warm hebben en naar de vlammen kijken. Het mooie aan de gashaarden van Barbas Bellfires is dat ze op verschillende standen ingesteld kunnen worden. Ook op een spaarstand waarmee je het altjid gerieflijk warm in je woning maakt. De verschillende standen van de branders hebben ook invloed op de hoogte van de vlammen terwijl die vlammen vanuit alle hoeken meer dan goed te zien zijn bij een driezijdige haard.Naar de vlammen kijken

De haard als basis van de rest van de inrichting

Steeds meer mensen besluiten de haard als basis te nemen voor de rest van de inrichting van het huis. Rondom de haard wordt een gezellige en knusse ruimte gecreëerd. Bij een haard van Barbas Bellfires hoort eigenlijk ook een bank die klasse uitstraalt én waarop je heerlijk met het gehele gezin kunt ontspannen. Een haard is onderdeel van je interieur, hierdoor is het belangrijk dat de style van de haard goed aansluit bij de rest van het interieur.

Met vlamgarantie

Koop je een gashaard van Barbas Bellfires, dan krijg je er een heuse vlamgarantie bij. Dat betekent dat indien jouw woning wordt afgesloten van het aardgas, de gashaard kan blijven functioneren. De haard zal in dat geval geschikt gemaakt worden om voortaan op bijvoorbeeld propaan of biogas te branden. Ook daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Behalve stijl en warmte zorgt een haard van Barbas Bellfires namelijk voor de beste manier van pure ontspanning. Door de vlamgarantie die Barbas Bellfires biedt hoef je nooit bang te zijn dat je jouw haard niet meer kunt gebruiken in de toekomst.