Heb jij ook altijd last van cadeaustress? En weet je nooit wat je met verjaardagen of andere bijzondere gelegenheden moet kopen? Dan hebben wij de oplossing die bij werkelijk iedereen past: een cadeaukaart sturen is namelijk iets wat altijd gewaardeerd wordt. Toch maakt nog niet iedereen hier gebruik van. Het klinkt wellicht een beetje suf. Je hebt keuze uit enorm veel verschillende cadeaus en jij kiest voor een cadeaukaart. Wat men echter niet beseft, is dat een cadeaukaart juist enorm veel verschillende voordelen heeft en allesbehalve suf is.

Twijfel jij nog of ben je nog stééds op zoek naar het perfecte cadeau. Lees dan snel verder en laat je inspireren door de 3 belangrijkste redenen om een cadeaukaart met persoonlijke boodschap te versturen.

1.         Perfecte oplossing in de coronatijd

Door de coronatijd is het vieren van verjaardagen of andere bijzondere gelegenheden anders dan normaal. Plotseling is het niet meer mogelijk om een groot feest te geven en ook het geven van cadeaus gaat heel anders. Je kunt niet plotseling op de stoep verschijnen en in huis komen. Daarom is het beter om elkaar van afstand te feliciteren. Daar hoort uiteraard wel een cadeau bij. Door digitaal een cadeaukaart te versturen, beschik je over een geweldig coronaproof cadeau. Geef bij voorkeur een cadeaukaart voor online webshops, zodat de ontvanger hier ook direct gebruik van kan maken.

2.         Persoonlijke boodschap toevoegen

Er zijn online heel veel verschillende cadeaukaarten verkrijgbaar. Nu kan je er natuurlijk voor kiezen om een standaard cadeaukaart op te sturen, maar het is nog leuker als je een uniek design en persoonlijke boodschap kunt toevoegen. Gelukkig is dat ook bij steeds meer webwinkels mogelijk. Zo ben je in staat om de ontvanger direct een boodschap vol liefde te versturen. Daardoor wordt het direct een stuk persoonlijker én ook gelijk een beetje persoonlijker.

3.         Altijd het beste cadeau

Hoe goed je je best ook doet, het geven van hét perfecte cadeau is nooit gemakkelijk. Zeker niet als je ieder jaar weer origineel probeert te blijven. Er is dan ook bijna niemand die kan zeggen dat hij of zij nooit een ongewenst cadeau heeft gegeven. Soms valt het gewoon niet zo in de smaak. Logisch ook, want cadeaus zijn nou eenmaal heel persoonlijk.

Als je een cadeaukaart verstuurt, dan weet je zeker dat je altijd het beste cadeau geeft. Je hoeft alleen maar de juiste winkel uit te kiezen en de ontvanger kiest zelf het cadeau wat bij hem of haar past. Hierdoor kunnen beide partijen nooit voor ongewenste verrassingen komen te staan.

Natuurlijk kun je er wel voor zorgen dat er iets meer over het cadeau wordt nagedacht. Uiteraard door het toevoegen van een persoonlijke boodschap, maar ook door het kiezen van de juiste (web)winkel. Geef die vriendin die dol is op mode bijvoorbeeld een cadeaukaart voor haar favoriete modewinkel. Of geef je vriend die binnenkort gaat klussen een cadeaukaart om gereedschap of materialen te kunnen halen. Of een kunstliefhebber een cadeaukaart om kunst te kopen. Zo laat je zien dat je over het cadeau hebt nagedacht.