U wilt liever geen echte planten in huis door een allergie, tijdgebrek of doordat u er simpelweg niet van houdt. U bent niet de enige. Steeds meer mensen kiezen voor Kunstplanten in hun interieur, voornamelijk doordat de kwaliteit van kunstplanten steeds beter wordt. Ze zijn haast niet meer van echte planten te onderscheiden. Daarbij heeft u er geen omkijken naar want verzorging hebben ze niet nodig. Bent u de kunstplanten even zat? Dan zet u ze gewoon tijdelijk in de kast om ze voor een andere kunstplant te vervangen. Zo kunt u lekker afwisselen en uw planten bijvoorbeeld afstemmen op het seizoen. Lekker creatief én makkelijk dus. Zeker voor op kantoor, in een hotel of wachtkamer bieden kunstplanten uitkomst. Deze planten krijgen vaak te weinig aandacht, waardoor ze al gauw verdorren. Ook is het hier niet gewenst dat er bladeren uitvallen. En in de vakantie? Dan laat u de planten gewoon lekker staan, ze zien er bij terugkomst nog precies hetzelfde uit.

Welke kunstplant kiest u?

Natuurlijk heeft u grote keuze uit de meest uiteenlopende kunstplanten, net als bij gewone planten. U kunt de kunstplanten precies afstemmen op de kleuren van uw bedrijf of de tinten in uw interieur. Kies bijvoorbeeld een prachtige palm of een andere grote kunstplant in de pot. Ga voor een kunstboom of siergrassen. De kunstorchidee is niet van echt te onderscheiden en een boeket kunstbloemen blijft ook in de winter prachtig gekleurd. Ook een combi van meerdere kunstplanten doet het vaak erg goed. Wissel lekker af en kies er direct een passende pot bij.

grote kamerplant

Kunstplanten op zicht

Het fijne aan online bestellen is dat u op uw gemak kunnen kiezen en matchen. Dit kan bijvoorbeeld bij Fleurdirect. Daarnaast worden de kunstplanten hier netjes bij u thuis of op kantoor gebracht. Binnen 48 uur heeft u de plant in huis. Bij Fleurdirect krijgt u daarna zeven dagen bedenktijd. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt waar u jarenlang van kunt genieten.