Iedereen denkt altijd dat het hebben van een jacuzzi alleen is bestemd voor de mensen met veel geld. Gelukkig kan ik je vertellen dat dit niet meer het geval is. Tegenwoordig heb je een jacuzzi in allerlei soorten en maten. Een van de nieuwste trends onder de bubbelbaden is een opblaasbaar bubbelbad. Wat is dit nou precies en wat zijn de voordelen ervan?

Een opblaasbaar bubbelbad

Wat is dit nou precies? De naam zegt het eigenlijk al; het is een bubbelbad die je kan opblazen. Een opblaasbaar bubbelbad kan je zelf opblazen met lucht. Je zet hem dus neer wanneer je wilt en waar je wilt. Je hebt dit bubbelbad niet elke keer weg te halen als je hem gebruikt hebt, want dat zou heel veel tijd en moeite kosten. Je kan hem gewoon de hele zomer later staan. Als het bijvoorbeeld wat kouder wordt of je gaat op vakantie, kan je hem heel gemakkelijk weer opbergen in de schuur. Omdat je hem zelf opblaast, kan je zelf ook bepalen waar je hem neerzet. Zo kan je hem in de zomer op het zonnigste plekje in de tuin zetten en in de winter op een plek die meer beschut is.

Hoe koop je nou zo een opblaasbaar bubbelbad? Nou dit is eigenlijk heel gemakkelijk. Je kan hem namelijk kopen in de winkel maar ook gewoon bestellen. Aangezien je hem zelf opblaast, wordt deze verstuurd in een pakketje.

De voordelen van een bubbelbad

Eigenlijk zijn de voordelen van een opblaasbaar bubbelbad precies hetzelfde als een normaal bubbelbad. Het enige verschil is dat je hem zelf opblaast en dat deze ook iets goedkoper is.

Een bubbelbad is ideaal om te ontspannen. Zo kan de warmte ervoor zorgen dat je spieren en cellen sneller herstellen in je lichaam. Dit kan dus goed van pas komen als je veel sport of gewoon een intense workout hebt gehad. Daarnaast is het ook goed om je lichaam te detoxen. Aangezien je veel zweet in een bubbelbad heeft dit een detox effect. Als laatst kan je jezelf een massage geven met de massageknoppen. Je kan dus ontspannen, terwijl het bubbelbad jou een massage geeft.