Eindelijk is het zover! Je krijgt binnenkort de sleutels van jouw nieuwe woning in handen. Hoewel er nog veel gedaan moet worden, kan je niet wachten om het huis geheel op jouw wens af te stemmen. Wanneer je een nieuwbouwwoning betrekt, moet je over nog een belangrijk aspect nadenken. Want wat ga je met de muren doen? Het vochtgehalte in nieuwbouwwoningen ligt enorm hoog. Om de muren strak te krijgen moet er dan ook meer gedaan worden dan enkel stucwerk. Het is immers algemeen dat stucwerk de eerste maanden en soms zelfs jaren wordt afgeraden, omdat de muren nog zullen ‘werken’. Gelukkig is er een goedkoop en prachtig alternatief: Reno vliesbehang. Maar wat is dit precies en wat zijn de voordelen hiervan?

Het is een stuk goedkoper

Het grootste voordeel van renovlies behang is dat het stukken goedkoper is dan stucwerk. Gemiddeld betaal je 30 procent minder dan wanneer je je gehele woning laat stuken. Dit heeft met name te maken met arbeidskosten. Behangen is vaak in een dagje klaar. Voor goed stucwerk kan je toch wel rekenen op enkele weken, alvorens deze helemaal sausklaar wordt opgeleverd.

Direct klaar voor de afwerking

Bij stucwerk moet er nog heel veel gedaan worden voordat deze afgewerkt kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sausen. Na het behangen met renovliesbehang is de ruimte echter gereed voor de finishing touch. Kleed de kinderkamer bijvoorbeeld direct leuk aan met jungle behang bij vliesbehang.nl of geef de woonkamer een leuk effect met een mooie kleur aan de muren. Mogelijkheden genoeg!

Niet van stucwerk te onderscheiden

Door de jaren heen is renovliesbehang ontzettend ver ontwikkeld. Inmiddels is het behang zelfs bijna niet meer te onderscheiden van echt stucwerk. Het levert een even glad resultaat op en een niet-getraind oog zal het verschil nauwelijks merken.

Kies voor een Renovlies behanger

Heb jij er al over nagedacht of je het behang zelf gaat aanbrengen of dat je het laat uitbesteden? Wanneer je behang zelf aanbrengt, is de kans groot dat het niet zo netjes is dan wanneer je het door iemand laat doen. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor een Renovlies behanger van glasvezelbehangers.nl. Deze professional kan jouw behang heel mooi aanbrengen, zodat het perfect aansluit op jouw muur. Er zullen geen scheurtjes en naden zichtbaar zijn, wat ideaal is. Een behanger kan gewoon net iets mooier behang aanbrengen dan de meeste mensen en daarom is het helemaal niet erg om het behangen uit te besteden. Jij wil toch ook dat je huis er perfect uitziet?