Als je een logeerkamer in wilt inrichten maar niet heel veel ruimte hebt dan kun je kijken naar praktische oplossingen. Zowel voor een logeerkamer als voor een kinderkamer zijn onderschuifbedden ideaal. Dit is een praktisch oplossing voor kleine ruimtes waar je goed gebruik wilt maken van de ruimte. Als je een ruimte verder handig wilt inrichten is het goed om te kijken naar een vier seizoenen dekbed. Als je vaak logees hebt is dit wel zo fijn.

Onderschuifbedden

Als je namelijk kiest voor een opklapbed dat kan het een doorn in het oog zijn. Een opklapbed moet je natuurlijk wel ergens plaatsen. Hoe klein deze ook is als het bed eenmaal opgevouwen is. Met dat stukje ruimte kun je niks meer. Geen kast neerzetten of andere meubels plaatsen. Een onderschuifbed is een ideaal logeerbed. Het leuke is dat je een onderschuifbed in twee situaties heel goed kunt gebruiken. Zo kun je een onderschuifbed in een logeerkamer plaatsen zodat je een eenpersoons en tweepersoons bed op één plaats hebt staan zonder dat je te veel ruimte in neemt. Een andere oplossing is wanneer je in de kinderkamer een logeerbed wil hebben voor wanneer vriendjes of vriendinnetjes komen slapen. Je kunt dan heel makkelijk het extra bed onder je bed vandaan schuiven wanneer je het bed nodig hebt en ook net zo snel weer opruimen.

Een extra dekbed

Als je een dekbed zoek voor een logeerkamer dan kun je een enkel dekbed kopen. Dit kan prima zijn voor een logee. Het probleem kan wel zijn dat het te warm is voor in de zomer of te koud voor in de winter. Een 4 seizoenen dekbed kopen is dan wel de ideale oplossing. Het voordeel is dat je dus altijd een goed dekbed hebt voor elk seizoen. Een 4 seizoenen dekbed is niet vier keer zo dik of heeft vier delen. Het dekbed bestaat uit twee dekens. Een zomerdekbed en een lente / herfstdekbed. De dekbedden kun je aan elkaar maken zodat je een warm deken hebt voor in de wintermaanden. Je kunt dus heel makkelijk kijken naar het soort dekbed dat je nodig hebt.

Kamer aankleding met een klamboe

Een klamboe is de ideale oplossing als je in een gebied woont waar ontzettend veel vliegen zijn, maar je wel lekker de deur of het raam ‘s avonds open wilt zetten. Als je in een bebost gebied woont of aan het water dan kan het zijn dat je veel last hebt van vliegen. Zeker in de zomer kan dit ontzettend vervelend zijn. Een klamboe is de ideale oplossing als je ontspannen wilt kunnen slapen zonder dat je lek geprint wordt. Voor je gasten die in de logeerkamer komen te slapen is dit natuurlijk ook wel zo fijn. Het fijne aan een klamboe is dat kinderen die vaak ontzettend leuk vinden. Als je dus een klamboe voor in de kinderkamer wilt aanschaffen dan zit je helemaal goed. Een klamboe geeft het gevoel alsof je in een tent zit wat voor kinderen zeer leuk is. Een Klamboe tent van Savanne kun je via weidswoneneslapen.nl bestellen.