Altijd lastig, die dakramen. Zeker wanneer je ze graag zou willen afschermen met passende raamdecoratie. Het is een veelgehoord probleem als het gaat om het verduisteren van ruimten op hogere verdiepingen. Veel lichtinval is natuurlijk fijn, maar af en toe wil je het daglicht tegenhouden. Of je wilt natuurlijk inkijk van buitenaf tegengaan. Juist een bepaalde hoek maakt het soms lastig om de juiste raamdecoratie te vinden. Wij hebben hiervoor de uitkomst: het dakraam rolgordijn. Deze speciale gordijnen zijn voorzien van zijdegeleiders, zodat het mooi tegen het schuine raam aanligt. Hierdoor ontstaan er geen kieren om daglicht door te laten.dakraam rolgordijn

Een passend dakraam rolgordijn

Net als doorsnee gordijnen, is het van belang dat dakraam rolgordijnen precies op maat geleverd worden. Een te klein gordijn geeft natuurlijk ruimte om daglicht erlangs te laten, een te groot gordijn staat slordig. Hierom is het aan te raden om de dakraam rolgordijnen online op maat te bestellen. Niet alleen de maten zorgen ervoor dat een dakraam rolgordijn past bij jouw wensen. Er zijn meerdere factoren waarop je het juiste dakraam rolgordijn kunt selecteren. Denk aan de mate waarin hij warmte weert. Dit kan namelijk erg prettig zijn in de zomer op een klein zolderkamertje. In hoeverre moet het gordijn verduisteren? Moet het volledig donker kunnen worden, of mag er een bepaalde mate van licht doorschijnen? Het ligt er maar net aan wat jij met het dakraam rolgordijn wilt bereiken. Vanzelfsprekend zijn er ook diverse kleuren waaruit je kunt kiezen.

Advies nodig?

Met zo’n specifiek gordijn is het fijn om gespecialiseerd advies in te winnen. Je wilt natuurlijk wel direct het goede gordijn in huis of op kantoor halen. Daarom staan de specialisten van Raamdecoratie.com voor je klaar om hun expertise met je te delen. Het voordeel? Zij kennen het assortiment en de bijbehorende mogelijkheden van haver tot gort. Ze kunnen je dus precies vertellen welke dakraam rolgordijnen bij jouw wensen passen. Je kunt erop vertrouwen dat de gordijnen straks volledig tot hun recht komen op de plaats die je in gedachten had.