Als je een leuke gadget voor op je terras wilt kopen, denk dan eens aan de schaduwdoek rechthoek 400×300. Deze schaduwdoek is eenvoudig over je terras te spannen (wel heb je er palen bij nodig), of tussen twee muren. Hij is gemaakt van High Density Poly Ethyleen en van hetzelfde materiaal als van een autogordel. Je hoeft niet bang te zijn dat hij scheurt vanwege het sterke materiaal. Tijdens zonnige dagen ben je voor 95 procent beschermd tegen UV-stralen dankzij de schaduwdoek rechthoek 400×300. Hij laat ook wat licht door, dus als je je onder een bladerdek bevindt, dit geeft een comfortabel gevoel. Er zijn ook waterdichte varianten beschikbaar en je kunt ze ook in driehoeksvormen bestellen. Kortom een stijlvolle zonwering voor jouw terras en/of loungehoek!

Een elektrische haard voor een levensecht effect!

Als je een levensecht haardvuur in je huis wilt maar niet de nadelen van een echte open haard wenst (zoals CO2-uitstoot), dan kun je een elektrische haard inbouw met verwarming aanschaffen. Dit model is ingebouwd in de muur, maar uiteraard kun je ook modellen bestellen die tegen de muur aan geplaatst worden of als losstaande kachel te bestellen zijn. Dankzij diverse technieken zoals Opti-myst of Opti-virtual haal je een realistisch vuureffect in huis. Veelal wordt ook de 3D techniek die gebaseerd is op Pepper’s Ghost toegepast. Deze techniek zie je vaak terug in attracties in pretparken (bijvoorbeeld het spookhuis in de Efteling om bepaalde illusies te creëren). Niet alleen een genot voor het oog, veel modellen geven ook nog eens een aangename warmte af.

Stijlvolle en weldadige warmte op je terras

Wanneer je in de koude dagen ook nog ‘s avonds van je terras wilt genieten, kun je een warmtelamp buiten bestellen. Voorzien van een moderne look, eenvoudig te plaatsen op terras, in loungehoek of mancave, in diverse groottes te bestellen. Als je een designliefhebber bent is dit een must-have. Ze geven een aangename intraroodwarmte af; deze is te vergelijken met de warmte van de zon. Infrarood warmte ontgift je lichaam eenvoudig van toxische stoffen zoals zware metalen zodat je weerstand wordt verhoogt. De warmte komt niet alleen op je huid maar dringt tot in je lichaam door. Ook kun je kiezen voor een eenvoudige warmtestraler (deze vind je vaak op terrasjes in de horeca). Eenvoudig op te hangen.

Leuke extra’s voor de terrasverwarmer

Er zijn veel leuke ingebouwde extra’s: veel terrasverwarmers kun je kopen met bluetooth om op afstand de warmtestanden te bepalen en sommige modellen hebben naast warmte ook LED verlichting, of zelfs een ingebouwde muziekspeler, die te bedienen is met bluetooth. Zo kun je muziek, verlichting en verwarming combineren in één stijlvole terrasverwarmer en wordt visite uitnodigen een feestje!