Een schutting is een van de meest gekozen tuinafscheidingen. Het biedt een mooie manier om een tuin af te scheiden. Wist je dat een houten schutting maar liefst 15 jaar mee kan gaan? Schuttingen staan natuurlijk buiten en moeten tegen alle weersinvloeden kunnen. Ze worden hier dan ook goed bestand tegen gemaakt. Daarnaast kan een schutting er ook voor zorgen dat een tuin optisch groter lijkt. De planken van een schutting zijn zowel horizontaal als verticaal te bevestigen. Een schutting is niet alleen mooi, maar het geeft ook een veilig gevoel. Het weerhoudt ongewenste bezoekers van binnen komen. Wees slim en bespaar op de kosten van een schutting. Bespreek met de buren wat hun wensen zijn, wellicht zijn de kosten op deze manier te delen.

Soorten schuttingen

Schuttingen zijn er in allerlei soorten en maten. Het maakt dus niet uit wat je wensen zijn, er is altijd een schutting die bij jou past. Een schutting is overigens niet het enige middel om een tuin af te schermen, dit kan ook door middel van hekken, schanskorven of een natuurlijke afscheiding. Een houten schutting wordt het meest gekozen. Dit zorgt namelijk voor een natuurlijke uitstraling. Ook is een houten schutting gemaakt van sterk materiaal wat ook nog eens lang meegaat. Heb je al eens gehoord van een houten beton schutting? Dit is een tuinscherm van schuttingplanken en is 180 cm breed dat tussen betonpalen geplaatst wordt. Heb je liever een natuurlijk en speels effect? Kies dan een schutting van bamboe. Hierdoor krijgt je tuin een groene uitstraling. Bij Hekwerkonline.nl kan je terecht voor de mooiste schuttingen. Bij deze partij kan je gemakkelijk en snel je schutting online bestellen.Soorten schuttingen

Kijk en vergelijk

Ben je er al helemaal uit of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Vaak kun je online al veel ideeën vinden waarmee jij jouw droomtuin kan realiseren. Een andere optie is om langs een tuincentra te gaan. Weet je al precies hoe jij jouw schutting voor je ziet? Dan kan je gemakkelijk online de mogelijkheden bekijken en schuttingen met elkaar vergelijken. Dankzij de afbeeldingen op de website weet je precies hoe een schutting eruit ziet en of de schutting matcht met je wensen.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies ontvangen? Schroom dan niet en neem contact op met de experts van Hekwerkonline.nl. Zij helpen je graag verder met het vinden van jouw ideale schutting.