Spelregels Woonfabriek

Home / Spelregels Woonfabriek

 
1. Wij zijn een shop-in-shop vestiging. Wij bieden artikelen aan van verschillende groothandelaren, fabrikanten en importeurs. De artikelen zijn dus tot aan het moment van verkoop het eigendom van deze leveranciers.

2. Ruilen en retourneren kan binnen 7 dagen, mits het artikel niet duurder is dan 200 euro. Uiteraard is het product onbeschadigd, ongeopend en verkoopbaar. Maatwerkartikelen kunnen helaas niet worden geruild. Wij geven geen geld terug.

3. Wij werken volgens het cash & carry concept, je kunt veel meteen meenemen uit de winkel. Ook mag je het artikel gratis 10 dagen laten staan. Na deze periode wordt een kleine vergoeding per dag in rekening gebracht.

4. Voor grotere producten is het mogelijk om de artikelen (na volledige betaling) bij je thuis te laten bezorgen. De kosten hiervoor kun je bij een infobalie laten berekenen.

5. Het grootste deel van onze meubelen is ook te bestellen. Dit kun je regelen bij één van onze informatiebalies.

6. Onze winkel is ingedeeld in verschillende woonstijlen, met bij elke afdeling een sfeerkamer. Ook vind je bij elke afdeling een informatiebalie, waar je terecht kunt voor vragen, advies en bestellingen.

7. Je kunt bij ons met PIN, contant of creditcard betalen.

8. Bij ons gelden de wettelijke garantiebepalingen.
 

80 kleine winkeltjes in 1 groot pand

Lees hier meer over ons unieke winkelconcept

8000 vierkante meter wooninspiratie

De leukste winkel van Villa ArenA, 7 dagen per week open

Vind inspiratie in onze talrijke sfeerkamers

Laat je inspireren door de settings van onze stylisten

Onze collecties wisselen razendsnel

Zo blijft Woonfabriek altijd spannend, maar op is vaak op