Yes, we're going to Ibiza!

  • Geplaatst op
Yes, we're going to Ibiza!

Ja, we gaan naar Ibiza. Of naar Zuid-Frankrijk. Of misschien “gewoon” naar Terschelling. Je zomerbestemming maakt bitter weinig uit, maar met een beetje geluk trek je er deze zomer lekker op uit. Zolang de zon schijnt en we een natje en droogje binnen handbereik hebben, zijn we overal tevreden. Zelfs als je thuis blijft.

Misschien hebben jullie een nieuw huis gekocht en slaan dit jaar de zomervakantie een keertje over? Misschien heeft het vakantiegeld dit jaar helaas een andere bestemming gevonden? In beide gevallen kun je bij Woonfabriek in Villa ArenA Amsterdam  eenvoudig tóch een slice-of-summer in huis halen, al zit het maar in de kleinste details.

Met de pauwstoel en de unieke kast haal je pronkstukken in huis, waar je nog heel wat zomers (en winters) plezier van gaat beleven. Maar ook de accessoires en kleinmeubelen zullen de gloed van een dagje Aguas Blancas op je wangen toveren. Top dat gevoel af met een paar vetplanten en cactussen en je waant je onmiddellijk op Ibiza.

Heb je de dromenvangers al gezien? En de authentieke spinnewielen? De vloerkleden en de spraakmakende plaid die over de tafel gedrapeerd ligt? Het macramé handwerk aan de muur kan weer helemaal. Kom deze week nog genieten in onze nieuwe Ibiza-unit. Bij Woonfabriek is het 7 dagen per week zomer.