Vintage & Chique

  • Geplaatst op
  • Door Caspar
Vintage & Chique

Alles komt terug. Het kan even duren, maar uiteindelijk komt alles terug. Uiteraard wél in een nieuw jasje. De allereerste Wayfarer van Ray-Ban herkennen we allemaal, en toch heeft de bril diverse updates gehad sinds 1956.

Zo gaan wij ook graag met onze interieurstijlen om. Onze vintage is ons dierbaar, maar dan wel in een setting met moderne elementen. We staan volop in 'het nu', met een gezonde hang naar 'het toen'.

Vintage & Chique valt deze maand in 3 woontrends uiteen. We onderscheiden de trend 'okergeel' die momenteel overal aandacht krijgt. Een warme kleur die alle seizoenen overstijgt en de sfeer ademt van verre bestemmingen.
De velours-bekleding van de bank is de tweede trend die we graag over het voetlicht brengen. Dat behoeft verder weinig uitleg. Iedereen die ooit met de stof in aanraking is geweest, weet wat de eigenschappen zijn en hoe prettig wij die ervaren. Een ideale bekleding voor zitmeubelen dus.

In deze setting zien we ook de trend ’goud’ terug. Door accessoires te kiezen in deze kleur geef je exact dat chique randje aan je interieur, zonder direct over-the-top te gaan.

Uiteraard kun je bij Woonfabriek prima terecht voor deze 3 trends, zodat ook jij dit najaar kunt overwinteren tussen Vintage & Chique.