Spring Fever

  • Geplaatst op
Spring Fever

“Dag winterdip, hallo hooikoorts!” “Dag winterjas, hallo stoomcursus sportschool!” Ieder jaar komt de lente terug, maar écht klaar daarvoor zijn we nooit. In april bouwen we onze energie langzaam op. Met langere dagen en wijntjes op het terras. Met de achterdeur wagenwijd open en een grondige -noodzakelijke- voorjaarsschoonmaak: spring fever!


We gaan minder slapen, lichter eten en meer lachen. Die luchtigheid wil je ook terugzien in je interieur. Daarom passen we lichte materialen toe als hout en bamboe. Metaal mág wel, maar dan wit of zwart gelakt.

Uiteraard hoort de combinatie van groen en blauw bij de lente. Dat zijn de basiskleuren van het voorjaar. Je ziet die combi onder andere terug in de grote vazen, die meteen een Scandinavische uitstraling met zich meebrengen. Het vloerkleed maakt die blijvende trend af.


Voeg daar naar smaak kussens en planten aan toe en je bent klaar voor de leukste maanden van het jaar. In ieder geval qua interieur. We hopen niet veel binnen te zijn de komende tijd, maar als het dan toch moet nemen we de bloemen mee naar binnen. En nu hup naar de sportschool! De zomer is onderweg.