Ontdek 2017 met Woonfabriek

  • Geplaatst op
Ontdek 2017 met Woonfabriek

Dit wordt jouw jaar, dát weet je zeker. De tijd van spelen is voorbij. Na het turbulente 2016, dat de nodige energie heeft gekost, trekken we de wijde wereld in. We gaan moeite doen om mooie herinneringen te maken en eisen ons levensgeluk weer op. En dát ga je terugzien in je eigen huis.

De ontdekkingsreiziger anno 2017 houdt van klassiek en vintage, maar staat wél stevig met 2 voeten in het heden. Zo’n klassieke en beproefde Chesterfield-bank laat zich mooi combineren met een moderne kast en chique accessoires. In het contrast steekt het avontuur. En jij durft dit jaar alles én de wereld aan.

Dit is een setting waar een wereldatlas, een globe en de Lonely Planet in thuishoren. Blader mee, op zoek naar nieuwe bestemmingen, nieuwe vrienden en nieuwe ervaringen. De foto’s die je mee terug neemt van je omzwervingen maken je interieur tot jouw authentieke eigen interieur.

Maar ook als 2017 je nog even binnen de landsgrenzen houdt, is dit het begin van een mooie reis. Na een drukke werkdag, languit op de bank. Met een goed glas in je hand wegdromend bij een mooie natuurdocumentaire of een avonturenfilm. Woonfabriek gunt je een mooi 2017.