Mix and Match March

  • Geplaatst op
Mix and Match March

 

Maart roert zijn staart. Maar veel te vaak geven we maart de schuld van ons eigen ongeduld. We verlangen naar blauwe luchten, het buitenleven en verre vakanties. En dat kan ons niet snel genoeg gaan. Helaas moeten we soms nog een beetje geduld oefenen.


Maar maart is ook de maand waarin het weer zomaar om kan slaan. Waarin temperaturen plotseling boven de 20 graden komen, de luchten helder blauw kleuren en we voor het eerst de winterjas aan de kapstok laten hangen. Maart is dus blauw. Houd die gedachte even vast.

 

En dan willen we naar buiten. De stad uit. De natuur in. Naar het platteland. Waar de transformatie het duidelijkst is. Waar bomen weer groen worden en bloemen zich door het verse gras heen worstelen. Maart is dus niet alleen blauw, maar ook landelijk.


Tel daarbij de mooie vakantie op die in het verschiet ligt. Met de gebatikte doeken, de prachtige koloniale krukjes en de bamboe kuipstoel hebben we de sfeer voor deze maand compleet, en is onze setting klaar. Maart is geweldig. Maart is een beetje van alles. Mix, Match, March.