Le Bric-à-Brac 2017

  • Geplaatst op
Le Bric-à-Brac 2017

Ook zo dol op groezelige antiekwinkeltjes waar de snuisterijen hoog liggen opgestapeld? Ergens stiekem weggestopt in een steegje, ver weg van de toeristische looproute en onbekend bij de redactie van de Lonely Planet-reisgids? Waar prijskaartjes ontbreken, en de prijs wordt bepaald op basis van de gretigheid waarmee je het hebbeding bekijkt? Dan ben je vast-en-zeker bekend met de Franse term 'Bric-à-Brac'!

Het geheim van goede Bric-à-Brac is dat de artikelen op het eerste gezicht niets met elkaar van doen hebben. Maar schijn bedriegt, net als de eigenaar van eerdergenoemde obscure antiekhandel. Play it cool! Misschien wordt jij dan de zoveelste eigenaar van een schijnbaar waardeloos object, dat voor jou de hemel betekent. Dat komt lekker thuis.

Maar je hoeft niet naar het buitenland om een bonte verzameling leuke artikelen te vergaren. Met 450 meter winkelpad mag Woonfabriek zich een flinke steeg noemen. Bij ons struin je langs 80 diverse winkeltjes die alle kleuren en geuren van de wereld aanbieden. Wij omschrijven onszelf graag als het Marrakech van het noorden. Een shop-in-shop Valhalla.

Vindt een vaas bij exposant A die feilloos past op de side table van exposant B. Plaats die tafel naast de vintage bank van exposant C. Wie even tijd en een goed oog voor combineren heeft, richt voor weinig het hele huis uniek in bij Woonfabriek. En veel van onze handelswaar mag meteen mee naar huis. Kom ook struinen bij Woonfabriek. Wij zijn 7 dagen per week geopend en bij ieder volgend bezoek weer anders.