Fabulous February

  • Geplaatst op
Fabulous February

Februari is de spannendste maand van het jaar. En dat maakt februari zo 'fabulous'. Enerzijds zien we graag de krokussen de grond uit knallen en de bomen weer in de knop schieten. Anderzijds hopen we nog op een Elfstedentocht. Om zelf aan mee te doen of om van te genieten op televisie. Misschien wil je er zelfs live bij zijn?

In deze setting zien we die spagaat ook. Enerzijds zien we de strakke grafische lijnen. Onverzettelijk en onwrikbaar. Recht en meedogenloos als de Bonkevaart. De ladder lijkt een lange sloot, recht op de horizon af.

Anderzijds zien we in deze setting de Scandinavische trend. Zachte materialen en warme tinten. Dat zie je terug in de plaid, de kussens en het kleed. In de stoffen en de designs. Alles is nét even losser in het hoge Noorden. Natuurlijk ontbreekt ook hout niet, liefst in combinatie met zwart en wit.

Deze 2 trends smelten samen in de bank. Duidelijke lijnen maar toch extreem natuurlijk. Februari hinkt ieder jaar weer op 2 gedachten. Maar juist door dat spanningsveld is februari dus altijd 'fabulous', net als deze setting. "Opposites attract" tenslotte!