Afslag zomer 2017

  • Geplaatst op
Afslag zomer 2017

De maand mei begint niet zonder reden met de Dag van de Arbeid. Er is werk aan de winkel. De armen moeten uit de mouwen. Te vaak hebben we deze winter binnenshuis genoten van onze warme inrichting. Netflix hebben we uit en de rode wijn is op. Het waren tropenmaanden voor ons huis en het is tijd voor nazorg. 


Gooi de ramen tegen elkaar open en ruim je winterse accessoires op. Alles mag nu licht en elegant. De zware materialen gaan naar zolder. Waar we in de winter kiezen voor donkere kleuren, mag alles nu een stuk frisser. Laat het binnenvallende licht spelen met zomerse tinten.

De aanstormende zomer zien we terug in de lichtvoetige tafeltjes. Als we hout toepassen is het vanaf nu licht gebeitst of naturel. Met de Hollandse zomers in het achterhoofd blijft een kleed op de vloer aangenaam, maar kies dan wél voor een zomerse kleur. Dit traditionele karpet doet wat het al eeuwen doet: sfeer brengen.


Met een nieuwe versie van een oude meester boven een comfortabele bank en de gin-tonicglazen binnen handbereik nemen we de afslag richting zomer 2017. Woonfabriek wenst je een prettige reis. Geniet met volle teugen en verzamel herinneringen.